BlogFish & Ships


Iedereen die wel eens in Azië is geweest, kent ze wel: grappige informatieborden met kromme Engelse vertalingen of lachwekkende afbeeldingen. Hieronder eentje uit mijn eigen fotoverzameling. Reislustige lezers van de New York Times verzamelden deze voorbeelden van over de hele wereld.
IMG_0149.JPG

Gepost op: 17-05-2010

Nieuwe website live

Wat vind jij van copykracht.com?

Wat voor website past bij je eigen bedrijf? Een lastige vraag, zelfs voor mij als (web)copywriter. Ook al heb ik vaker met dit bijltje gehakt, wanneer het over je eigen site gaat, is het moeilijker om afstand te nemen. Om de kernboodschap er uit te filteren en juiste tone-of-voice te bepalen.

Een duidelijke website met een persoonlijke en professionele uitstraling. Dat was de doelstelling. Op basis hiervan creëerde de Bredase Webdesigner Ocen mijn huisstijl en bouwde de website. De teksten heb ik uiteraard zelf geschreven.

En het resultaat mag er zijn. Ten minste, ik ben heel tevreden. Wat vind jij? Stuur je reactie naar joost@copykracht.com. Alle opmerkingen en/of aanvullingen zijn welkom. Want de perfecte website is nog steeds niet gemaakt…


Gepost op: 03-05-2010

Meer informatie of direct een offerte opvragen?
Bel Copykracht op 31 (0)6 422 756 57 of mail naar joost@copykracht.com